BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Vályogtéglák

Minősített gyári vályogtéglák

A vályogtéglák az építészet történelmi gyökereiből születtek, és máig meghatározó szerepet játszanak a fenntartható és környezetbarát építészetben. Ebben a termékleírásban bemutatjuk a gyári vályogtéglák előnyeit és számos felhasználási területüket.

 

Gyártási Folyamat és Minőség:

A gyári vályogtéglák hagyományos, mégis korszerű gyártási folyamat eredményei. Az alapanyagot agyag és homok keverékéből nyerik, és napenergiával szárítják. A gyártási folyamat során minimalizálják a környezeti terhelést, és a termék magas minőségét biztosítják.

 

Felhasználási Területek:

  1. Lakóházak Építése: Gyári vályogtéglák ideális választás lakóházak építéséhez. A téglák kiváló hőtároló képessége és páraszabályozó tulajdonsága révén hozzájárulnak a lakók komfortjának növeléséhez, és az egészséges lakóklímához.
  2. Történelmi Épületek Felújítása: A vályogtéglák hagyományos megjelenése miatt kiválóan alkalmazhatók történelmi épületek felújításához. A modern gyártási technológiának köszönhetően a téglák könnyen illeszkednek a régi építőanyagokhoz, megőrizve az eredeti stílust.
  3. Klímabarát Építkezés: A gyári vályogtéglák kiváló épületfizikai és élettani hatásuk révén kiválóan illeszkednek a klímabarát építkezési trendekhez. A téglák segítik a természetes hőszabályozást és javítják az épület energetikai teljesítményét.
  4. Hangszigetelés: A nagy sűrűségű, masszív szerkezetű gyári vályogtéglák kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így ideálisak zajos környezetekben vagy olyan helyeken, ahol fontos a csend és a nyugalom.

A Forrás vályogtéglák alapvetően vázkitöltő szerepet töltenek be, vagy válaszfalként is használhatóak. Kiváló páraszabályozó tulajdonságúak, nagy hőtároló tömegüknek köszönhetően meggátolják a nyári hőségben a belső terek túlmelegedését.

 

Elérhető vályogtéglák:

Kisméretű vályogtégla

Kettősméretű vályogtégla

B30-as vályogtégla

Válaszfal tégla

 

Összességében a gyári vályogtéglák egy kivételes építőanyagot alkotnak, mely ötvözi a hagyományt és a modern technológiát. Ideálisak mind az új építkezésekhez, mind a régi épületek felújításához, és hozzájárulnak a fenntartható, környezetbarát építészet fejlődéséhez. Válassza a gyári vályogtéglákat az építkezési projektek során, és élvezze az építészeti és környezeti előnyeiket!


4termék 14

Vályogtégla - minősített vályog építőanyagokkal az egészséges levegőjű otthonokért

 

Termék leírás:
Belső, terhet nem viselő válaszfalhoz, vagy bélésfalazathoz használható égetetlen agyag falazóelem

Tömeg: 15 kg
Testsűrűség: 1750 kg/m³
Nyomószilárdság: 9 N/mm²

Tűzveszélyességi osztály: A1
Csomagolás: 80 db/raklap
Anyagszükséglet:
10 cm fal – 12 db/m²
Tűzvédelmi besorolás:
10 cm -es fal esetén
Nem teherhordó falazatok építésére (EI): EI 30

Léghangszigetelési érték RW (C, Ctr) [dB]:
10 cm fal – 48 (-2, -5)

bruttó 61 280 Ft
Egységár: bruttó 766 Ft/db

Vályogtégláinkat külső és belső teherhordó-, kitöltő-, térelválasztó falazatok építéséhez, vagy akár belsőépítészeti megoldásokhoz is ajánljuk. Földszintes épületek teherhordó falrétegeként égetett tégla megerősítéssel már 30 cm-es falvastagság is elegendő.

bruttó 74 880 Ft
Egységár: bruttó 576 Ft/db

Vályogtégláinkat külső és belső teherhordó-, kitöltő-, térelválasztó falazatok építéséhez, vagy akár belsőépítészeti megoldásokhoz is ajánljuk.

bruttó 65 000 Ft
Egységár: bruttó 260 Ft/db

ForrásVályogtégla – minősített gyári vályogtégla

Vályogtégláinkat külső és belső teherhordó-, kitöltő-, térelválasztó falazatok építéséhez, vagy akár belsőépítészeti megoldásokhoz is ajánljuk. Földszintes épületek teherhordó falrétegeként égetett tégla megerősítéssel már 30 cm-es falvastagság is elegendő.

bruttó 71 600 Ft
Egységár: bruttó 716 Ft/db