BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Szűrés
gyártó

Vályogvakolatok

Vályogvakolatok - Egészséges lakóklíma, egyedi design

A vályogvakolatok természetes és egészséges alternatívát jelentenek a ma használt cement és gipsz alapú vakolatokkal szemben. Használatukkal egész évben egészséges lakóklímájú életterek alakíthatóak ki.

Az épületbiológus szakemberek szerint a vályog bír a legnagyobb pozitív hatással otthonunk belső lakóklímájának javításában. 

Nem mellesleg az emberiség egyik legősibb építőanyagáról beszélünk, mely többszörösen kiállta az idők próbáját és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma újra méltó helyére talált az építőiparban. 

Vályogházak felújítása

Eleinte főként vályogház felújításokhoz keresték és alkalmazták előszeretettel a vályogvakolatokat és vályog gletteket, festékeket, mára azonban már egyre többen használják téglaházaknál, faházaknál, kenderházaknál, és szalmaházaknál is a pozitív élettani és épületfizikai tulajdonságai miatt. 

BIOKAY vályogvakolatok
BIOKAY univerzális vályogvakolatok 25kg-os
BIOKAY univerzális vályogvakolat 500kg-os Big Bag
BIOKAY univerzális vályogvakolat 1000kg-os Big Bag
BIOKAY agyagpor - falazóhabarcs és gúzoló készítéséhez

Digitális termékkatalógusunkat itt találja:

 


4termék 14
A BIOKAY agyagpor finomra őrölt agyagpor vályoghabarcs készítéséhez, vályogtéglával történő falazáshoz és nagyobb vastagságoknál 5-6cm első, durvázó rétegként.
A vályoghabarcs elkészítéséhez a technikai leírást mellékeljük, a homokot és a meszet ajánljuk helyi beszerzésben megvalósítani a magasabb szállítási költségek miatt.

az agyagpor 40kg-os zsákos kiszerelésben érhető el és maximum 500kg / raklap érhető el.

Egyedi fuvardíjas termék!
bruttó 7 620 Ft

A kiváló alapanyagok, mint a vályog, különböző szemcseméretű homokfajták, természetes rostok és a cellulóz mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül biztosítják azon technikai tulajdonságokat, melyet egy mai készvakolattól elvárhatunk.

bruttó 209 550 Ft
ÚJ
BIOKAY Univerzális vályogvakolat

Vályogvakolataink egészséges alternatívát kínálnak a mai cement vagy gipszes vakolatokkal szemben, használatukkal egészséges lakóklíma alakítható ki.
A kiváló alapanyagok, mint a vályog, különböző szemcseméretű homokfajták, természetes rostok és a cellulóz mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül biztosítják azon technikai tulajdonságokat,
melyet egy mai készvakolattól elvárhatunk.
bruttó 5 556 Ft

A kiváló alapanyagok, mint a vályog, különböző szemcseméretű homokfajták, természetes rostok és a cellulóz mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül biztosítják azon technikai tulajdonságokat, melyet egy mai készvakolattól elvárhatunk.

bruttó 104 775 Ft

A BIOKAY, minősített gyári készvakolatok használata egyszerű és nagyban hozzájárul az egészséges lakóklíma eléréséhez.
Biokay vályogvakolat ár
Zsákos vályogvakolat ár
Kültéri vályogvakolat
Beltéri vályogvakolat
Lélegző vakolat vályogra