BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

ISOLENA gyapjúszigetelések

ISOLENA 100% gyapjúszigetelés - mindenféle mesterséges vegyi adalékanyagtól mentesen az IONIC Protect moly elleni védelemmel!
Egy természetes hőszigetelés, amely többet tud...

Az ISOLENA 100% gyapjú hőszigetelések alapanyagául szolgáló gyapjú Ausztriából, Németországból,Svájcból származik. Életciklusa végén teljesen visszasimul a természetbe

A nateruplus tanúsítvány igazolja a termékünk, és a gyártási folyamat fentarthatóságát: a meglévő energiaforrásokkal történő takarékos gazdálkodást, a termék környezetünkre és egészségünkre való ártalmatlanságát. Termékek, melyet ezzel a minősítéssel láttak el, megújuló alapanyagokból származnak. A szigorú vizsgálatok sora, és Európában a legszigorúbb károsanyaghatárértékek garantálják ezen termékek ártalmatlanságát.

Az ISOLENA a környezettudatosan gondolkodó emberek számára olyan hőszigetelést kínál, amely egyesíti a tradícionális anyagok használatát és kimagasló energiahatékonyságot biztosít.

 

 

Az ISOLENA 100% birkagyapjú hő-és hangszigetelések széleskörű alkalmazási lehetőséget kínálnak az ökologikus építkezők és felújítók számára ISOLENA Optimal: ideális megoldás falak, válaszfalak, és a tető hőszigetelésére ISOLENA Premium: akár 30cm-es vastagságig is elérhető, nagyobb sűrűséggel a még hatékonyabb nyári hőség elleni védelemhez ISOLENA Block: gyapjú hőszigetelés padlókhoz ISOLENA Silentum : birkagyapjú hangszigetelések ISOLENA gyapjútekercs: ablakok és ajtók púrhabmentes beépítéséhez ISOLENA gyapjú padlószigetelő tekercs: laminátparketta alá