BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Vályogrost lapok

Vályog szárazépítő lapok = a gipszkarton zöld alternatívája

A vályogrostlap egy vályog alapú szárazépítő lap és vályogvakolat egyben. Alkalmazásával a vályog összes pozitív tulajdonságát biztosíthatjuk a modern szárazépítészet gyorsaságával.

 

A vályogrost lapok legtöbbször az ökologikus készházakban kerül alkalmazásra, de egyre gyakrabban választják téglaházakba is pozitív tulajdonságai miatt. A Standard vályoglapok (16mm,es és 22mm vastag), elérhetőek speciális vályog szárazépítő táblák is, melyek akár mennyezetfűtésre -és hűtésre is alkalmasak.  


2termék 12

A vályogrostlap a gipszkarton zöld alternatívája, így az alkalmazási területek is megegyeznek: belső falak, mennyezetek, válaszfalak, függesztett álmennyezetek, tetőterek kiépítéséhez. Csak egész raklapban rendelhető egyedi fuvardíjas termék. 1 raklap: 31,24 m2, az ár 1 raklapra vonatkozik.

bruttó 421 021 Ft

Technikai adatok:

125x62,5cm x 16mm

Súly:23kg / m2

A vályogrostlap a gipszkarton zöld alternatívája, így az alkalmazási területek is megegyeznek: belső falak, mennyezetek, válaszfalak, függesztett álmennyezetek, tetőterek kiépítéséhez. Csak egész raklapban rendelhető egyedi fuvardíjas termék.

1 raklap: 46,86 m2 az, ár 1raklapra vonatkozik,

bruttó 571 551 Ft