BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Szűrés
gyártó

Vályog nemesvakolatok, glettek, festékek

Dekoratív vályog anyagok - Egészség és Design

A vályog plasztikussága, természetessége egyedien szép belső terek kialakítását teszi lehetővé. Vályog glettjeink, mentesek mindenféle egészségkárosító mesterséges vegyi adaléktól, természetes páraszabályozó tulajdonságúak. 

Vályog nemesvakolat:

a vályog nemesvakolat, egy vályog alapú dekoratív beltéri glettanyag, mely természetes ásványi és földpigmentekkel színezhető így nem feltétlenül szükséges kifesteni. Amennyiben teljesen homogén felületet szeretnénk elérni akkor használjuk a vályog nemesvakolatra a vályogfestéket.

Vályog tükörglett:

Igazán különleges és egyedi felületeket tesz lehetővé, ez a vékony rétegben felhordott finomszemcsés agyag alapú dekorglett. Felhordása veneziai glettvassal, vagy japán glettvassal történik és tükörsíma felületet eredményez. Igény szerint méhviasz alapú waxal bevonható és fényesre polírozható.   

Vályogfesték, vályog struktúrafesték

A vályogfesték egy agyag alapú, beltéri falfesték, mely selyemmatt felületet eredményez. Felhordása akár hengerrel, vagy Airless festékszóróval is lehetséges.  A vályog struktúrafesték a szemcsés adaléknak köszönhetően enyhén struktúrált felületek kialakítását teszi lehetővé.


Nemcsak vályogházakba:

A vályog nemesvakolat kiválóan alkalmas vályogvakolatok, tapasztás befejező rétegeként. Nagy előnye, hogy anyagában színezhető így nem szükséges kifesteni. Megfelelő szilárdságot biztosít a sérülékenyebb vályogvakolatnak, úgy hogy nem csökkenti a páraáteresztő, páraszabályozó tulajdonságát.


4termék 14

A BIOKAY Finish vályog struktúrafesték válogatott agyagásványokból, a legfinomabb kvarchomokból áll. Használatával szolíd karakterisztikát adhatunk a falfelületnek. Felülete selyemmatt. Színezése természetes ásványi és földpigmentekkel történik.

Kivitelezés: hengerrel, vagy korongecsettel.

Kiadósság: 1kg vályog struktúrafesték kb.5m2-re elegendő egy rétegben.

 

bruttó 32 766 Ft

BIOKAY vályog nemesvakolat – egy vályog alapú beltéri glettanyag, mely mentes mindenféle mesterséges vegyi adaléktól, használatával egyedien szép ásványi felületek alakíthatóak ki. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása. A vályog nemesvakolat anyagában színezhető, így egy termékkel valósítható meg a glettelés és a színezés, megspórolható a festés.

bruttó 14 900 Ft
ÚJ

A BIOKAY Color vályogfesték egy por alapú, mentes mindenféle mesterséges adalékoktól és konzerválószerektől! - TERMÉKÚJDONSÁG 100%-ban mentes egészségkárosító mesterséges adalékoktól

 

A BIOKAY vályogfesték és vályog struktúrafesték kiváló minőségű agyagokból készül, a legfinomabb kvarchomokokkal és igény esetén természetes ásványi és földpigmentekkel színezhető.

 

A vályogfesték nagyban hozzájárul az egészséges lakóklíma kialakításához, kiváló fedőképességű, felülete selyemmatt. 

 

A BIOKAY Color vályogfesték, szinte minden szívó felületre felhordható, mind ecsettel, hengerezve vagy AIRLESS festékszóró géppel is.

 

A felhordás előtt ajánlott a BIOKAY kazeines alapozó felvitele, a jobb az egyenletesebb szívóképesség eléréséhez és a jobb anyagfelhasználáshoz. Vályogvakolatoknál a vályogfesték gyorsabban kiszárad, melynek következtében foltosodás léphet fel, a kazeinalapozó egyenletessé teszi a felületet és csökkenti a fal szívóképességet így könnyebbé téve a kivitelezést.  

Raktáron: 37 db
bruttó 17 463 Ft