BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Szűrés
gyártó

Vályog nemesvakolatok, glettek, festékek

Egészség és Design - természetes festékek, glettek és dekorációs termékek

 

A vályog plasztikussága, természetessége egyedien szép belső terek kialakítását teszi lehetővé. Vályog glettjeink, mentesek mindenféle egészségkárosító mesterséges vegyi adaléktól, természetes páraszabályozó tulajdonságúak. 

Vályog nemesvakolat:

a vályog nemesvakolat, egy vályog alapú dekoratív beltéri glettanyag, mely természetes ásványi és földpigmentekkel színezhető így nem feltétlenül szükséges kifesteni. Amennyiben teljesen homogén felületet szeretnénk elérni akkor használjuk a vályog nemesvakolatra a vályogfestéket.

Vályog tükörglett:

Igazán különleges és egyedi felületeket tesz lehetővé, ez a vékony rétegben felhordott finomszemcsés agyag alapú dekorglett. Felhordása veneziai glettvassal, vagy japán glettvassal történik és tükörsíma felületet eredményez. Igény szerint méhviasz alapú waxal bevonható és fényesre polírozható.   

Vályogfesték, vályog struktúrafesték

A vályogfesték egy agyag alapú, beltéri falfesték, mely selyemmatt felületet eredményez. Felhordása akár hengerrel, vagy Airless festékszóróval is lehetséges.  A vályog struktúrafesték a szemcsés adaléknak köszönhetően enyhén struktúrált felületek kialakítását teszi lehetővé.


Nemcsak vályogházakba:

A vályog nemesvakolat kiválóan alkalmas vályogvakolatok, tapasztás befejező rétegeként. Nagy előnye, hogy anyagában színezhető így nem szükséges kifesteni. Megfelelő szilárdságot biztosít a sérülékenyebb vályogvakolatnak, úgy hogy nem csökkenti a páraáteresztő, páraszabályozó tulajdonságát.


4termék 14
ÚJ

A BIOKAY Color vályog struktúrafesték válogatott agyagásványokból, a legfinomabb kvarchomokból áll. Használatával szolíd karakterisztikát adhatunk a falfelületnek. Felülete selyemmatt. Színezése természetes ásványi és földpigmentekkel történik.

Kivitelezés: hengerrel, vagy korongecsettel.

Kiadósság: 1kg vályog struktúrafesték kb.5m2-re elegendő egy rétegben.

 

biokay vályogfesték

bruttó 22 856 Ft
BIOKAY vályog tükörglett - hazai gyártású termék


Igazi vakolatkülönlegesség vályogból. Kész, színezhető beltéri design glett, melyhez már csak vizet szükséges hozzáadni. A vödör kb 12,5 m²-re elegendő.
A vályog tükörglett egy dekoratív beltéri bevonat, melyhez ideális esetben afogadófelület a biokay vályog nemesvakolat.
Felhordása rozsdamentes japán glettvassal történik - melyet szintén megtalál webáruházunkban.

Természetes ásványi és földpigmentekkel szí...
bruttó 23 495 Ft

BIOKAY vályog nemesvakolat – egy vályog alapú beltéri glettanyag, mely mentes mindenféle mesterséges vegyi adaléktól, használatával egyedien szép ásványi felületek alakíthatóak ki. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása. A vályog nemesvakolat anyagában színezhető, így egy termékkel valósítható meg a glettelés és a színezés, megspórolható a festés.

bruttó 14 900 Ft
ÚJ

A BIOKAY Color vályogfesték egy por alapú, mentes mindenféle mesterséges adalékoktól és konzerválószerektől! - TERMÉKÚJDONSÁG 100%-ban mentes egészségkárosító mesterséges adalékoktól

 

A BIOKAY vályogfesték és vályog struktúrafesték kiváló minőségű agyagokból készül, a legfinomabb kvarchomokokkal és igény esetén természetes ásványi és földpigmentekkel színezhető.

 

A BIOKAY vályogfesték természetes, környezetbarát megoldás, amely tökéletes választás mindazok számára, akik egészséges és fenntartható otthont szeretnének. A vályogfesték kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, így biztosítja a falak természetes szellőzését, ezáltal hozzájárulva a beltéri levegő minőségének javításához. A BIOKAY vályogfesték 100%-ban természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz semmilyen káros vegyi anyagot vagy oldószert, így ideális választás allergiások számára is.

 

A felhordás előtt ajánlott a BIOKAY kazeines alapozó felvitele, a jobb az egyenletesebb szívóképesség eléréséhez és a jobb anyagfelhasználáshoz. Vályogvakolatoknál a vályogfesték gyorsabban kiszárad, melynek következtében foltosodás léphet fel, a kazeinalapozó egyenletessé teszi a felületet és csökkenti a fal szívóképességet így könnyebbé téve a kivitelezést.

Raktáron: 14 db
bruttó 17 463 Ft