BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

vályog nemesvakolat
BIOKAY vályog nemesvakolat 25kg-os, fehér
bruttó 16 900 Ft

BIOKAY vályog nemesvakolat 25kg-os, fehér

vályog nemesvakolat
BIOKAY vályog nemesvakolat 25kg-os, fehér

BIOKAY vályog nemesvakolat – egy vályog alapú beltéri glettanyag, mely mentes mindenféle mesterséges vegyi adaléktól, használatával egyedien szép ásványi felületek alakíthatóak ki. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása. A vályog nemesvakolat anyagában színezhető, így egy termékkel valósítható meg a glettelés és a színezés, megspórolható a festés.

gyártó
Biobaushop
bruttó 16 900 Ft
Részletek

BIOKAY FINISH vályog nemesvakolat – ideális választás vályogvakolatokhoz, gipszkarton illetve gipszrost lapokhoz, de felhordható már meglévő mészcement vakolatokra is.

A BIOKAY vályog nemesvakolat egy finom, vályog alapú természetes nemesvakolat, csiszolt vagy szivacsolt felületek készítéséhez. A nemesvakolat anyagában színezhető természetes ásványi és földpigmentekkel, így egy lépésben történik a színezés és a glettelés. Így elhagyható a festés. A gondosan megválogatott ásványi és földpigmenteknek köszönhetően különösen szép és egyedi terek alakíthatóak ki. A BIOKAY Finish vályog nemesvakolat nem tartalmaz semmilyen egészségkárosító, mesterséges adalékot válogatott agyagokból, vályogból és Európa legtisztább fehér kvarchomokjából készül így allergiásoknak is ajánlott. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása, melyet több független vizsgálat is igazolt.

A BIOKAY vályog nemesvakolatok főbb előnyei:

  • Nem tartalmaz semmilyen egészségkárosító mesterséges adalékot – így nincs semmilyen káros kipárolgása
  • antisztatikus felület: kevesebb a szálló finompor a helyiségekben
  • Kifejezetten bőrbarát, így a kivitelezésnél sem kell tartania allergiás reakcióktól
  • Természetes páraszabályozó hatású: amikor a levegő páratartalma megememlkedik képes a párát felvenni , elátrolni és később leadni
  • Közömbösíti a kellemetlen szagokat – a nemesvakolatban lévő agyagásványoknak köszönhetően mind a kellemetlen szagokat, mind a levegőben lévő illékony szerves vegyületeket képes megkötni.
  • Egyszerűen kivitelezhető: a bekevert anyag akár 3 napig felhasználható, újranedvesítve a felület ismét plasztikus, formálható lesz

BIOKAY Színminta katalógus – itt érhető el: BIOKAY

Vályog nemesvakolat kézzel történő felhordása BIOKAY Univerzális vályogvakolatra:

https://www.youtube.com/watch?v=59R4JfV3OKI&feature=youtu.be

 

Az antisztatikus hatás itt is teljes mértékben érvényesül, melynek köszönhetően lényegesen kevesebb lesz a szálló finompor otthonában. A kellemetlen szagok és károsanyagok megkötése a vékonyabb rétegvastagság ellenére is átlagon felüli. Egyedül a páraszabályozó képessége marad el a vastagabb rétegben felhordott vályog alapvakolatokkal szemben, így csak kisebb páraterheléseket képes kiegyenlíteni.

Kiszerelés 25kg-os zsákos.

Anyagszükséglet: 2kg /m2 / 2mm

Felhordás: géppel és glettszóróval egyaránt lehetséges.

Kiadósság: kb ~13m2-re elegendő 1 zsák.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LHREObetAO0&feature=youtu.be

Adatok
Cikkszám
9002
Tömeg
25 kg/db