BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

celluloz hőszigetelés
STEICOfloc befújt cellulóz hőszigetelés 15kg-os zsákos igény esetén kivitelezéssel is
bruttó 9 144 Ft

STEICOfloc befújt cellulóz hőszigetelés 15kg-os zsákos igény esetén kivitelezéssel is

STEICOfloc befújásos cellulóz hőszigetelés - akár kivitelezéssel együtt is elérhető, 2 héten belüli kivitelezéssel. Kérjen ingyenes árajánlatot

 

A STEICOfloc különösen környezetbarát módja házunk hőszigetelésének, hiszen újrahasznosított újságpapírból készül. Kiváló hőszigetelő tulajdonságának és nagy hőtároló tömegének köszönhetően a legforróbb nyári napokon is megvédi otthonát a túlmelegedéstől és a téli hidegben hosszú ideig tartja a kellemes meleget. Nagy mértékben javítja az épület hangszigetelő tulajdonságát is.

 

 

A STEICO természetes farost alapú hőszigetelések előnyei:

 • Természetes fából készül: a STEICO hőszigetelések fenyőfából készülnek, egészségkárosító mesterséges adalékok nélkül, de a fának minden jó tulajdonságával
 • Védelem a téli hidegtől: a STEICO hőszigetelések minősített passzívház elemek, melyek kitűnő választás energiahatékony épületek építéséhez
 • Védelem a nyári forróságtól: a STEICO hőszigetelések a legforróbb nyári napokon hatékonyan blokkolják a hőt, hogy bejusson otthonába
 • Aktív környezetvédelem - 1kg fa alapú hőszigetelés 1,2kg CO-2-őt köt meg tartósan. Egy tipikus családi háznál ez egy középkategóriás autó 200.000km -en bocsát ki.
 • Egészséges lakóklíma: a farost hőszigetelések természetes módon képesek a levegő páratartalmát szabályozni. Mivel nem tartalmaznak mesterséges egészségkárosító kemikáliákat így allergiásoknak is ajánlott és nagy könnyebbséget jelent.
 • Hatékony védelem a külső zajforrásoktól: a STEICO hőszigetelések a rostszerkezetüknek köszönhetően jelentős mértékben képesek javítani az épület hangszigetelését biztosítva ezzel az Ön nyugalmát otthona 4 fala között.
 • Védelem a nedvességtől és penésztől: a STEICO homlokzati hőszigetelésnek és szarufa fölötti szigetelésnek vízlepergető rétege van ( parafin) így még akkor is megvédi otthonát ha a tetőcserép tönkrement.
 • Nyitott páratechnikai szerkezet: a STEICO hőszigetelések lehetővé teszik a pára szabad vándorlását, továbbszállítását így az nem reked a szerkezetben és nem tud lecsapódni a hideg felületeken biztonságot adva ezzel a szerkezetnek
 • Kiváló tűzbiztonság: A STEICO rendszerek fokozott biztonságot jelentenek tűz esetén is, hiszen nem képződnek mérges gázok, és akár 90- perces tűzbiztonság is elérhető.
 • Több mint 30 éves tapasztalatunk az Ön biztonsága: a STEICO a világ legnagyobb természetes hőszigetelő anyag gyártója, mely Európa szerte már több százezer háztartásban került felhasználásra.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot a p.biro@biobaushop.hu email címen. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

 

gyártó
STEICO SE
bruttó 9 144 Ft
Részletek

Ökologikus befújásos hőszigetelések

 

A befújásos hőszigetelések, különösen hatékony és kiváló ár/ érték arányú termékek. Kínálatunkban a cellulóz hőszigetelés mellett, olyan természetes alapanyagokból készülő befújásos hőszigetelések is megtalálhatóak, mint a fújt farost hőszigetelés, a fújt szalma hőszigetelés vagy a fújt kender hőszigetelés.

Tekintse meg a STEICO befújt hőszigeteléseket bemutató videót és ismerje meg az előnyöket:

STEICO expertentalk videó - kapcsolja be a feliratokat a videón

A befújásos hőszigetelések kivitelezése minősített szakkivitelező csapatok által történik. A szakkivitelező partnereink elérhetőségét kérje emailben kollégáinktól.

 

Technikai paraméterek:

 • STEICOfloc cellulóz hőszigetelés technikai paraméterei:
 • hővezetési tényező 0,039 W/m.K
 • sűrűség :
  nyitott terek esetén 27 – 39 kg/m³
  zárt szerkezetnél40 – 60 kg/m³
 • specifikus hőtároló kapacitás 2100 J/kg.K
 • páradiffúziós ellenállási együttható µ = 1-2
 • tűzvédelmi osztolybá sorolás: B-s2-d0

 

Alkalmazási területek:

Leggyakoibb felhasználási terület a padlásfödémek hőszigetelése, és a szeglemezes tetők hőszigetelése, de egyre többen választják a tetőszigetelés ezen hatékony módját, kiemelkedő nyári hőség elleni védelme miatt.

Adatok
Cikkszám
steicofloc15
Tömeg
15 kg/db
Hasonló termékek