BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

fújt farost hőszigetelés
STEICOzell befújásos farost hőszigetelés 15kg-os zsák
bruttó 9 144 Ft

STEICOzell befújásos farost hőszigetelés 15kg-os zsák

fújt farost hőszigetelés
STEICOzell befújásos farost hőszigetelés 15kg-os zsák
STEICOzell befújásos farost hőszigetelés 15kg-os zsák

STEICOzell : hőszigetelés tiszta, válogatott fenyőrostokból a tökéletes hőszigetelésért

Igény esetén kivitelezéssel is, akár 2 héten belüli munkakezdéssel. Kérjen ingyenes árajánlatot szakkivitelező partnereinktől az p.biro@biobaushop.hu email címen.

 

A STEICO természetes farost alapú hőszigetelések előnyei:

  • Természetes fából készül: a STEICO hőszigetelések fenyőfából készülnek, egészségkárosító mesterséges adalékok nélkül, de a fának minden jó tulajdonságával
  • Védelem a téli hidegtől: a STEICO hőszigetelések minősített passzívház elemek, melyek kitűnő választás energiahatékony épületek építéséhez
  • Védelem a nyári forróságtól: a STEICO hőszigetelések a legforróbb nyári napokon hatékonyan blokkolják a hőt, hogy bejusson otthonába
  • Aktív környezetvédelem - 1kg fa alapú hőszigetelés 1,2kg CO-2-őt köt meg tartósan. Egy tipikus családi háznál ez egy középkategóriás autó 200.000km -en bocsát ki.
  • Egészséges lakóklíma: a farost hőszigetelések természetes módon képesek a levegő páratartalmát szabályozni. Mivel nem tartalmaznak mesterséges egészségkárosító kemikáliákat így allergiásoknak is ajánlott és nagy könnyebbséget jelent.
  • Hatékony védelem a külső zajforrásoktól: a STEICO hőszigetelések a rostszerkezetüknek köszönhetően jelentős mértékben képesek javítani az épület hangszigetelését biztosítva ezzel az Ön nyugalmát otthona 4 fala között.
  • Védelem a nedvességtől és penésztől: a STEICO homlokzati hőszigetelésnek és szarufa fölötti szigetelésnek vízlepergető rétege van ( parafin) így még akkor is megvédi otthonát ha a tetőcserép tönkrement.
  • Nyitott páratechnikai szerkezet: a STEICO hőszigetelések lehetővé teszik a pára szabad vándorlását, továbbszállítását így az nem reked a szerkezetben és nem tud lecsapódni a hideg felületeken biztonságot adva ezzel a szerkezetnek
  • Kiváló tűzbiztonság: A STEICO rendszerek fokozott biztonságot jelentenek tűz esetén is, hiszen nem képződnek mérges gázok, és akár 90- perces tűzbiztonság is elérhető.
  • Több mint 30 éves tapasztalatunk az Ön biztonsága: a STEICO a világ legnagyobb természetes hőszigetelő anyag gyártója, mely Európa szerte már több százezer háztartásban került felhasználásra.

 

 

Minta kalkuláció anyag+ munkadíj 100m2-re 20cm vastagságban padlásfödém befújására, nyitott befújással:

20m3 = bruttó 480.060 Ft kiszállási díj nélkül.

 

100m2-re 30cm vastagságban

30m2 567.000 Ft kiszállási díj nélkül.

 

 

 

nyitott befújás padlás

 

Mintakalkuláció 100m2-re tetőnél szarufák között zárt befújással:

20cm - 20m3 = 759.460 Ft kiszállási díj nélkül

 

mintakalkuláció: 100m2-re tetőnél szarufák között 30cm vastagon:

30m3 = 1.139.190 Ft. kiszállási díj nélkül.


Természetes fenyőfából készülő befújásos hőszigetelés

 

Egyaránt használható falak, tetők, födémek hőszigetelésére.

Előnye:

Fugamentes, vágási hulladékmentes, mindenféle nagyságú és vastagságú hézagok szigetelésére.
Kiváló hőszigetelő képesség a téli hideg ellen
Kiváló nyári hőség elleni védelem.• Nyílt diffúziójú felépítés a kimagasló szerkezeti biztonságért
• Biztonság és magas minőség a több évtizedes gyártási tapasztalat által
• Tartósan zsugorodás és ülepedésbiztos a farostok háromdimenziós egymásba csatlakozásának köszönhetően
• Magas kivitelezési minőség,tanult szakkivitelezők által
• Válogatott friss,kezeletlen fenyőrostból készül
•Hanggátlási és tűzvédelmi minősítések elérhetőek a termékhez,
környezetbarát,újrahasznosítható mint a természetes fa

 

 

 

 

 

gyártó
STEICO SE
Raktáron :  137 db
bruttó 9 144 Ft
Egységár: bruttó 610 Ft/kg
Részletek

STEICO zell - természetes farost hőszigetelés, határtalan lehetőségekkel


Minden egyes rost koncentráltan hozzájárul a fa előnyeinek érvényesítéséhez: tartósság, stabilitás és nagyon jó hőszigetelő képesség.

A hőszigetelő réteg kialakításához a rostanyagot, magas nyomással fújják be a zárt részek közzé, mely így tökéletesen illeszkedikk a határoló szerkezethez.

STEICOzell -el történő hőszigetelésnél nem játszik szerepet, hogy a szigetelendő részek a szokásos vastagságtól eltérő méretben lettek kialakítva.
A szerelési rétegek is könnyen kialakíthatóak a befújásnál, komolyabb szerelési munka nélkül, precízen körbeszigetelve. Így egy homogén, hézagmentes szerkezet érhető el. A befújás mellett, nyitott szórássalis kivitelezhető a STEICOzell pl. szeglemezes tetőszerkezetknél.
A szórt szigetelés akkor alkalmazható a STEICOzell esetében, ha szabadon álló hőszigetelő anyag horizontális, ívelt vagy mérsékelt dőlésszögű felületeken, gerendák között, tetőszerkezeteknél. Mindegy hogy, felújítás, vályogház, téglaház – a STEICOzell különösen gazdaságos, gyors
és ökologikus hőszigetelés.

GYORS KIVITELEZÉS, TARTÓS BIZTONSÁG
A STEICOzell kivitelezése kizárólag szakkivitelező partnerek által történik (az általános műszaki irányelvek szerint). A gyártó részéről szervezett oktatásokat a MPA NRW ellenőrzi.
(Materialprüfungsamt Nordrhein-Westfalen) így a tervezők és építkezők részére egyaránt biztosított a magas minőség.
STEICOzell tömörítve, préselve kerül kiszállításra zsákokban. A tömörített rostanyagot, speciális befújógéppel készítik elő, és flexibilis csövekkel juttatják el befújással a szigetelendő részbe.
Ennek előnye:
Mind a befújógép, mind a szigetelőanyag az épületen kívül is elhelyezhető, nehezen hozzáférhető szűk helyek is elérhetőek.
Egy átlagos födém, vagy tetőszerkezet hőszigetelése 1 napon belül elvégezhető.

Kérjen ingyenes árajánlatot a kivitelezésre - szakképzett csapatunk vállalja a STEICO befújásos hőszigetelések kivitelezését- bővebb információ ide kattintva

Adatok
Cikkszám
steicozell15kg
Tömeg
15 kg/db