BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

STEICO special dry szarufa fölötti hőszigetelés


STEICO Szarufa Fölötti Hőszigetelések: Az Ideális Megoldás a Kiváló Energiatakarékosságért és Komfortért

A STEICO szarufa fölötti hőszigetelések innovatív és környezetbarát megoldást kínálnak a tetőtér energiatakarékosságának növelésére. Ezek a természetes faanyagból készült hőszigetelő rendszerek nem csak hatékonyak, hanem hozzájárulnak az épület komfortjának és értékének növeléséhez is.

Előnyök:

  1. Kiváló Hőszigetelés: A STEICO szarufa fölötti hőszigetelések kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartják az otthont. Ez jelentősen csökkenti az energiafogyasztást és a fűtési/hűtési költségeket.
  2. Környezetbarát Megoldás: A STEICO termékek 100%-ban természetes, fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból készülnek. Ez nem csak az ökológiai lábnyomot csökkenti, hanem hozzájárul a fenntartható építkezéshez is.
  3. Páraáteresztő Képesség: A szarufa fölötti hőszigetelések páraáteresztőek, ami biztosítja a falak megfelelő lélegzését. Ez megelőzi a penész és a nedvesség okozta károkat, ezáltal egészségesebb beltéri klímát teremt.
  4. Hangszigetelés: A természetes faanyag hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a STEICO szigetelések csökkentik a külső zajokat, hozzájárulva a nyugodt és csendes lakókörnyezethez.
  5. Egyszerű Telepítés: A szarufa fölötti hőszigetelések könnyen és gyorsan telepíthetők, ami csökkenti a munkálatok idejét és költségeit. Ez különösen előnyös új építkezések és felújítások során is.
  6. Tartósság és Stabilitás: A STEICO termékek rendkívül tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú távon biztosítanak megbízható hőszigetelést és stabilitást.

Alkalmazási Lehetőségek: A STEICO szarufa fölötti hőszigetelések széles körben alkalmazhatók mind új építkezéseknél, mind régi épületek felújításánál. Ideálisak családi házak, társasházak és középületek tetőterének hőszigetelésére, ahol fontos az energiahatékonyság és a fenntarthatóság.

Összegzés: A STEICO szarufa fölötti hőszigetelések tökéletes választást jelentenek mindazok számára, akik szeretnék növelni otthonuk energiahatékonyságát és komfortját, miközben környezettudatos megoldásokat alkalmaznak. Válassza a STEICO hőszigeteléseket, és élvezze az energiatakarékosság és a természetes alapanyagok előnyeit!


8termék 18
STEICOspecial dry 60mm-es fagyapot hőszigetelő tábla. Ideális megoldás régi tetők felújításához
Méret:1880*600mm-es. Súly: 14,1 kg /m2 40,6m2 / raklap.
• Áttekintés:
Ideális, régi tetők felújításához a szarufák fölötti kiegészítő hőszigetelésként
• 3-as funkciót lát el: hőszigetelés, vízlepergető réteggel ellátott, szél ellen is véd.
• Kiküszöböli a konstruktív hőhidakat
• Jégálló
• Kiváló védelem a nyári hősége ellen, télen pedig nem hagyja h...
bruttó 450 138 Ft
Egységár: bruttó 9 345 Ft/m2
STEICOspecial 80mm-es fagyapot hőszigetelő tábla. Ideális megoldás régi tetők felújításához
Méret:1880*600mm-es. Súly: 14,1 kg /m2 31,584m2 / raklap.
• Áttekintés:
Ideális, régi tetők felújításához a szarufák fölötti kiegészítő hőszigetelésként
• 3-as funkciót lát el: hőszigetelés, vízlepergető réteggel ellátott, szél ellen is véd.
• Kiküszöböli a konstruktív hőhidakat
• Jégálló
• Kiváló védelem a nyári hősége ellen, télen pedig nem hagyja ház...
bruttó 432 538 Ft
Egységár: bruttó 11 545 Ft/m2

A farost hőszigetelés egyre népszerűbbé válik a fenntartható építőiparban, különösen a nyári hővédelem és az energiamegtakarítás terén nyújtott előnyei miatt. Ez a természetes alapanyagból készült szigetelőanyag számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az otthonok komfortjának és energiahatékonyságának növeléséhez.