BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Tompa élek

8termék 18

STEICO Protect Dry L, farost vakolható homlokzati hőszigetelés

A STEICO protect dry L farost vakolható homlokzati hőszigetelés a legújabb innováció a fenntartható építőanyagok terén, amely kiválóan ötvözi a természetes alapanyagokat és a modern technológiát. Ez a farostlemez nem csak környezetbarát, de rendkívül hatékony hőszigetelést is biztosít otthona számára.

Főbb jellemzők:

Természetes alapanyag: természetes, megújuló alapanyagból készül, ami nem más mint a fenyőfa. Ezzel hozzájárul a környezetvédelemhez és csökkenti az ökológiai lábnyomát.


Kiváló hőszigetelés: A fából készült farost hőszigetelések szerkezete kiváló hőmegtartó képességgel rendelkezik, így télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartja otthonát.


Páraáteresztő: Lehetővé teszi a falak lélegzését, így csökkenti a penészedés kialakulásának veszélyét és biztosítja az egészséges beltéri lakóklímát.

 

Hangszigetelő: Csökkenti a külső zajokat, hozzájárulva a nyugodt és csendes lakókörnyezethez.
Könnyen vakolható: A speciális felületkezelésnek köszönhetően könnyen vakolható, ami gyors és egyszerű telepítést biztosít.

Vakolható farost hőszigetelés felhasználási területi:

A STEICO protect dry L ideális választás új építésű és felújításra szoruló épületek homlokzati hőszigeteléséhez egyaránt. Alkalmazható családi házak, társasházak, és középületek esetében is, ahol fontos a fenntarthatóság és az energiahatékonyság.

Előnyök:

Energiatakarékosság: Jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez.
Környezetbarát: A természetes alapanyagok használata és az újrahasznosíthatóság miatt a STEICO protect dry L hozzájárul a fenntartható építkezéshez.
Egészséges lakókörnyezet: Páraáteresztő és penészmentesítő tulajdonságai révén biztosítja a beltéri levegő minőségét.
Válassza a STEICO protect dry L farost vakolható homlokzati hőszigetelést, és élvezze otthona kényelmét, miközben hozzájárul a környezet védelméhez!

 

 

bruttó 136 537 Ft
Egységár: bruttó 12 930 Ft/m2