BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

Szűrés
gyártó

Akciók

5termék 15
10

HESSLER HP 90 – mész fedővakolat-  25kg-os zsákos kiszerelés

A HP 90 a következő összetevőkből áll: természetes hidraulikus mész, fehér mészhidrát, márványliszt, márványhomok és csekény mennyiségű hozzáadott celullóz. A HP90 nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékot, nyitott diffúziójú gombaölő és penészgátló hatású.
A HP 90 a következő szemcseméretben érhető el 0,3mm, 0,5mm és 1mm.

bruttó 26 705 Ft 
bruttó 24 035 Ft
Kezdete: 2024.05.19 Vége: 2024.05.26
10

A Hessler meszes glett kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a sima és tartós falfelületek kialakításához fejlesztettek ki. A mészglett használata számos előnnyel jár, amelyek révén ez a termék kiemelkedik a piacon elérhető egyéb glettanyagok közül.

A Hessler mészglett legnagyobb előnye a természetes alapanyagok használata. A mész természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, így a glett alkalmazása elősegíti az egészséges beltéri környezet fenntartását. Ez különösen fontos azok számára, akik allergiától vagy asztmától szenvednek, mivel a mész glett megakadályozza a penész és más káros mikroorganizmusok elszaporodását.

 

A Hessler mészglett használata emellett rendkívül egyszerű és hatékony. A termék kiváló tapadóképességgel rendelkezik, ami biztosítja, hogy a glett egyenletesen eloszlatható és sima felületet eredményezzen. Az alkalmazás során a glett könnyen formázható így a végeredmény mindig tökéletes lesz.  A felhordás ideális esetben japán rozsdamentes glettvassal történik, melyet megtalálsz webáruházunkban a szerszámok és kiegészítők kategóriában.

 

Összefoglalva, a Hessler meszes glett ideális választás mindazok számára, akik egészséges, tartós és esztétikus falfelületeket szeretnének kialakítani. A természetes alapanyagok, a kiváló légáteresztő képesség, a könnyű használat és a környezetbarát tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék a legjobb választás legyen a piacon.

bruttó 26 060 Ft 
bruttó 23 482 Ft
Kezdete: 2024.05.19 Vége: 2024.05.29
22

TADELAKT vakolatkülönlegesség

A Tadelakt egy ősi marokkói márványtechnológia, amely különleges, luxus megjelenést kölcsönöz a belső tereknek. Ez a hagyományos módszer természetes meszvakolatot használ, amelyet speciális japán gletvassal hordanak fel, simítanak és políroznak, hogy egyedülálló, sima és fényes felületet hozzanak létre. A Tadelaktot leggyakrabban fürdőszobákban, konyhákban, valamint wellness helyiségekben alkalmazzák, mivel vízálló és rendkívül tartós. 

A Tadelakt technológia számos előnnyel jár. Először is, rendkívül esztétikus. A fényes, márványszerű felület nemcsak gyönyörű, de egyedi megjelenést is biztosít, hiszen minden egyes felület különbözik a kézi munka miatt. A színezés lehetősége szinte végtelen, így a Tadelakt könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.

Másodszor, a Tadelakt rendkívül tartós és vízálló, ezért ideális választás nedves helyiségek, például fürdőszobák és konyhák számára. A hagyományos mészvakolat és az olívaolaj szappan keverékével kezelt felület megakadályozza a víz beszivárgását, így ellenáll a penész és a nedvesség okozta károknak.

Harmadszor, a Tadelakt környezetbarát megoldás. A természetes alapanyagokból készül, és a hagyományos módszerek minimalizálják a környezeti terhelést. Emellett a Tadelakt páraáteresztő, ami hozzájárul a helyiség egészséges mikroklímájának fenntartásához.

Negyedszer, a Tadelakt könnyen karbantartható. Bár kezdetben szükség lehet egy szakemberre a felhordáshoz, a felület későbbi karbantartása egyszerű, és az apró sérülések könnyen javíthatók. 

Végül, a Tadelakt technológia exkluzív és autentikus marokkói hangulatot teremt. Aki egyszer megtapasztalja a Tadelakt eleganciáját és tartósságát, az biztosan beleszeret ebbe a különleges technikába.

Ha valami igazán különlegesre és időtállóra vágyik, a Tadelakt a tökéletes választás.

Raktáron: 99 db
bruttó 46 817 Ft 
bruttó 36 703 Ft
Kezdete: 2024.05.19 Vége: 2024.05.28

A STEICO természetes farost alapú hőszigetelések előnyei:

  • Természetes fából készül: a STEICO hőszigetelések fenyőfából készülnek, egészségkárosító mesterséges adalékok nélkül, de a fának minden jó tulajdonságával
  • Védelem a téli hidegtől: a STEICO hőszigetelések minősített passzívház elemek, melyek kitűnő választás energiahatékony épületek építéséhez
  • Védelem a nyári forróságtól: a STEICO hőszigetelések a legforróbb nyári napokon hatékonyan blokkolják a hőt, hogy bejusson otthonába
  • Aktív környezetvédelem - 1kg fa alapú hőszigetelés 1,2kg CO-2-őt köt meg tartósan. Egy tipikus családi háznál ez egy középkategóriás  autó 200.000km -en bocsát ki.
  • Egészséges lakóklíma: a farost hőszigetelések természetes módon képesek a levegő páratartalmát szabályozni. Mivel nem tartalmaznak mesterséges egészségkárosító kemikáliákat így allergiásoknak is ajánlott és nagy könnyebbséget jelent.
  • Hatékony védelem a külső zajforrásoktól: a STEICO hőszigetelések a rostszerkezetüknek köszönhetően jelentős mértékben képesek javítani az épület hangszigetelését biztosítva ezzel az Ön nyugalmát otthona 4 fala között.
  • Védelem a nedvességtől és penésztől: a STEICO homlokzati hőszigetelésnek és szarufa fölötti szigetelésnek vízlepergető rétege van ( parafin) így még akkor is megvédi otthonát ha a tetőcserép tönkrement.
  • Nyitott páratechnikai szerkezet: a STEICO hőszigetelések lehetővé teszik a pára szabad vándorlását, továbbszállítását így az nem reked a szerkezetben és nem tud lecsapódni a hideg felületeken biztonságot adva ezzel a szerkezetnek
  • Kiváló tűzbiztonság: A STEICO rendszerek fokozott biztonságot jelentenek tűz esetén is, hiszen nem képződnek mérges gázok, és akár 90- perces tűzbiztonság is elérhető.
  • Több mint 30 éves tapasztalatunk az Ön biztonsága: a STEICO a világ legnagyobb természetes hőszigetelő anyag gyártója, mely Európa szerte már több százezer háztartásban került felhasználásra.
bruttó 208 263 Ft 
bruttó 191 263 Ft
Egységár: bruttó 2 272 Ft/m2
Kezdete: 2024.05.23 Vége: 2024.05.26