BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes
HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes
bruttó 30 815 Ft

HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes

HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes
HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes
HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes
HESSLER HP 9000 Mészfesték (kazein) 10literes

HESSLER HP9 mészvakolat  – Természetes mészvakolat (Bio vakolat). Alapvakolat beltéri és kültéri használatra (vizes helyiségekbe is)

Alkalmazási terület:

A HP9  egyaránt használható alapvakolatként bel és kültérben is. A HP 9-et bármely ma ismert falazatra fel lehet hordani. Az erősen szívó felületeknél és a túlságosan meleg időjárás esetén előnedvesíteni szükséges a felületet. A vakolat felhordását követően szintén be kell vizezni a felületet.

Beton mennyezeteknél alkalmazza a HP 14-es tapadóhidat fogas glettvassal felhordva.  A teljes kiszáradást követően a HP9-es mészvakolatot kb 1cm-es vastagságban hordjuk fel.

Összetétel:

A HP9 egy ásványi készvakolat, ami a P csoportba esik a DIN18557 és DIN 18550 szerinti természetes hidraulikus mész, mészkő, kvarchokomok és csekély mennyiségű cellulóz alapú.

A HP9 semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz, nyitott diffúzjú (páradiffúziós ellenállási tényező µ = 6), valamint penészgátló és gombaölő hatású.

28 in stock

gyártó
Hessler Kalkwerke
bruttó 30 815 Ft
Részletek

HESSLER MÉSZFESTÉK

Aki manapság házépítésre vagy felújításra adja a fejét, annak világos elképzelései vannak mit is szeretne.  Mi is így vagyunk ezzel amikor egy terméket fejlesztünk ki és kezdünk el gyártani.

Minősített építőanyagok mészből, melyek nagyban hozzájárulnak egy egészséges élettér kialakításához.

A HESSLER-nél a kimagasló minőségű és fenntartható meszes anyagok, vakolatok és festékek, habarcsok gyártására specializálódtunk. Számos egyedi megoldást és terméket kínálunk, az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Termékeink egyedi megjelenést tesznek lehetővé károsanyagoktól  és mesterséges adalékoktól mentesen.

A HESSLER mészvakolat rendszer!

A HESSLER vakolatrendszer, egy innovatív természetes mészvakolat rendszer előnyei:

  • Sokszínű design a különböző felületképző anyagoknak köszönhetően
  • Egyedi elképzelések is megvalósíthatóak – mosható, fényes felületek
  • Épületbiológiailag magas minőségű anyagok
  • Természetes páraszabályozás
  • Gátolja a penészedés kialakulását
  • Allergiásoknak különösen ajánlott
  • Tisztítja a beltéri levegőt
  • Megköti a levegőben található illékony szerves vegyületeket
  • Nyílt diffúziójú építőanyagok a biztonságos felújításokhoz

HESSLER HP9000  – Természetes mészfesték (Bio festék) 10literes-es vödrös.

Alkalmazási terület:

A HESSLER HP9000  mészfesték 100%-ban cementmenes beltéren és kültéren egyaránt használható bio festék.

Összetétel:

A HESSLER HP9000 mészfesték mészhidrátból, a legfinomabb márványlisztből, kazeinből, porcelánföldből és csekély mennyiségű cellulózból tevődik össze. 100%-ban cementmentes

A HP9000 semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz, nyitott diffúzjú (páradiffúziós ellenállási tényező µ = 6), valamint penészgátló és gombaölő hatású.

Fogadófelület: Ideális esetben a fogadófelület mészvakolat (HP9 vagy HP90) mész-cementvakolat vagy vályogvakolat. A felületnek egyenletesen szívóképesnek, stabilnak, pormentesnek kell lennie. Erősen szívó felületeknél vagy a nyári hőségben a felületet előnedvesíteni szükséges. A felületi és léghőmérsékletnek a kivitelezés alatt +5 fok felett kell legyen. Nem alkalmas alapok, olajos felületek, krétásodó mészfelületek. Vizes helyiségekben a festék csak megkötések mellett alkalmazható (jó szellőzési feltételek).

Kivitelezés: a vödör tartalmát kb.10 liter tiszta vízben keverjük el, ameddig a festék már csomómentes lesz. Fél óra pihentetési idő után újra alaposan keverjük fel. A mész-kazeinfestéket egyenletes vastagságban, ne túl vastagon vigyük fel(A túlságosan vastagon felhordott festék később hibákhoz vezethet). Kivitelezés alatt a festék átlátszó, majd a száradást követően nyeri el teljes fedőképességét. Az általánosságban szükséges második réteget 1 nappal később vigye fel. Különösen stabil kapcsolat érhető el ha a HP 9000 -est 1-2 napos mészvakolatra visszük fel. Amennyiben a festék a határoló felületekre, használati tárgyakra csapódik, akkor azt rövid időn belül törölje nagy.

Anyagszükséglet: kb.160 gramm / m2 a fogadófelülettől függően.

Fontos tanácsok: A HP9000-et csak eredeti csomagolásában lehet felhasználni. Tilos bármiféle adalék hozzákeverése.

Kiszerelés: vödrökben 10 liter mész-kazeinfestékre elegendő szárazanyag (5.2kg) 24 vödör / raklap

Minőségi ellenőrzés: A HP9000-et folyamatosan ellenőrízzük a saját gyártói laborban a felhasznált összetevők tekintetében.

Biztonsági előírások: A bőrt és a szemet védeni kell a kivitelezés alatt. Amennyiben mégis érintkezik a mészfestékkel alaposan mossa le a felületet bő vízzel. Szembe kerülés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Adatok
Cikkszám
5021
Tömeg
10 kg/db