BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör
HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör
bruttó 26 060 Ft 
bruttó 23 482 Ft
10

HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör

HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör
HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör
HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör
HESSLER HP 900 – dekoratív meszes glett, fehér színű 12,5kg-os vödör

A Hessler meszes glett kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a sima és tartós falfelületek kialakításához fejlesztettek ki. A mészglett használata számos előnnyel jár, amelyek révén ez a termék kiemelkedik a piacon elérhető egyéb glettanyagok közül.

A Hessler mészglett legnagyobb előnye a természetes alapanyagok használata. A mész természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, így a glett alkalmazása elősegíti az egészséges beltéri környezet fenntartását. Ez különösen fontos azok számára, akik allergiától vagy asztmától szenvednek, mivel a mész glett megakadályozza a penész és más káros mikroorganizmusok elszaporodását.

 

A Hessler mészglett használata emellett rendkívül egyszerű és hatékony. A termék kiváló tapadóképességgel rendelkezik, ami biztosítja, hogy a glett egyenletesen eloszlatható és sima felületet eredményezzen. Az alkalmazás során a glett könnyen formázható így a végeredmény mindig tökéletes lesz.  A felhordás ideális esetben japán rozsdamentes glettvassal történik, melyet megtalálsz webáruházunkban a szerszámok és kiegészítők kategóriában.

 

Összefoglalva, a Hessler meszes glett ideális választás mindazok számára, akik egészséges, tartós és esztétikus falfelületeket szeretnének kialakítani. A természetes alapanyagok, a kiváló légáteresztő képesség, a könnyű használat és a környezetbarát tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék a legjobb választás legyen a piacon.

gyártó
Hessler Kalkwerke
bruttó 26 060 Ft 
bruttó 23 482 Ft
Kezdete: 2024.05.19   Vége: 2024.05.29
Kedvezmény 10
Megtakarítás 2 578 Ft
Részletek

HESSLER KALKWERKE – Németország legrégebbi, mészgyártó családi vállalkozása, 1881 óta

Aki manapság házépítésre vagy felújításra adja a fejét, annak világos elképzelései vannak mit is szeretne.  Mi is így vagyunk ezzel amikor egy terméket fejlesztünk ki és kezdünk el gyártani.

Minősített építőanyagok mészből, melyek nagyban hozzájárulnak egy egészséges élettér kialakításához.

A HESSLER-nél a kimagasló minőségű és fenntartható meszes anyagok, vakolatok és festékek, habarcsok gyártására specializálódtunk. Számos egyedi megoldást és terméket kínálunk, az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Termékeink egyedi megjelenést tesznek lehetővé károsanyagoktól  és mesterséges adalékoktól mentesen.

A HESSLER mészvakolat rendszer!

  • A HESSLER vakolatrendszer, egy innovatív természetes mészvakolat rendszer előnyei:
  • Sokszínű design a különböző felületképző anyagoknak köszönhetően
  • Egyedi elképzelések is megvalósíthatóak – mosható, fényes felületek
  • Épületbiológiailag magas minőségű anyagok
  • Természetes páraszabályozás
  • Gátolja a penészedés kialakulását
  • Allergiásoknak különösen ajánlott
  • Tisztítja a beltéri levegőt
  • Megköti a levegőben található illékony szerves vegyületeket
  • Nyílt diffúziójú építőanyagok a biztonságos felújításokhoz

HP 900 – dekoratív beltéri meszes glett, beltéri felhasználásra.

Összetétel: A HP 900 a következő összetevőkből áll: természetes hidraulikus mész, fehér mészhidrát, márványliszt, márványhomok és csekény
mennyiségű hozzáadott celullóz. A HP 900 nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékot, nyitott diffúziójú gombaölő és penészgátló hatású.

Alkalmazási terület: HP 900 egy dekoratív beltéri bevonat gletteléshez. A HP 900 a következő színekben érhető el: naturfehér, fehér, valamint pigmentekkel szinezett. A fogadófelület ideális esetben mészvakolat (pl. Hessler HP 9) vagy egy mész-cement vakolat. Első rétegként, a fogadőfelület kiegyenlítésére használja a HP 90 fedővakolatot. A vízszükséglet kb. 7,5 liter a 15 kg-os vödörhöz. A HP 900 felhordása rozsdamanetes glettvassal történik. Nedveset a nedvesre egy második réteg felhordása következhet. A frissen elkészített felületet a gyors kiszáradástól óvni kell.

Ideális fogadófelület a mészvakolat (pl. HP9 vagy HP9L) vagy egy mész-cement vakolat. Első simító rétegként a HP 90-es finomvakolatot használjuk. A fogadófelület megítélésénél a DIN 18550-ös norma szerint kell eljárni. A fogadófelületnek egyenletesen szívóképesnek, száraznak, pormentesnek kell lennie valamint mindenféle filmréteget (záró) képző bevonattol mentesnek. Túlságosan szívó felületeket elő kel nedvesíteni. A friss glettet védeni kell a gyors száradástól. A levegő-és felületi hőmérsékletnek + 50 C felett kell lennie.

Anyagigény: kb. 0,5-1 kg/m2, fogadófelülettől függően

Adatok
Cikkszám
5020
Tömeg
12,5 kg/db