BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

BIOKAY COLOR agyag nemesvakolat 20kg-os
BIOKAY COLOR agyag nemesvakolat 20kg-os
bruttó 16 500 Ft

BIOKAY COLOR agyag nemesvakolat 20kg-os

gyártó
Biobaushop
bruttó 16 500 Ft
Részletek

BIOKAY COLOR agyag nemesvakolat – mely egyesíti az egészséges élettereket a design-alA BIOKAY agyag nemesvakolat, mentes mindenféle egészségkárosító mesterséges vegyi adaléktól, használatával egészségesebb lakóterek alakíthatóak ki. A különböző magas minőségű agyagfajták és a legfinomabb kvarchomok lehetővé teszi a sokszínű felületi kialakítást legyen szó letisztult minimalista stílusról vagy akár 3d hatású modern felületekig. Az agyag nemesvakolatok ökológiai lábnyoma rendkívül jó, előállításukhoz csekély energia szükséges, míg életciklusuk végén egyszerűen komposztálhatóak.

Az agyag építőanyagok pozitív élettani hatása otthonunkban érezhető és mérhető, melyek közül most kigyűjtöttünk párat:

természetes páraszabályozás: képesek a levegőből párát felvenni, eltárolni majd később amikor a körülmények lehetővé teszik visszaadni. A vastagabb rétegben felhordott vályogvakolatok (10-15mm) páraszabályozó képessége nagyobb, de a 2-3 mm -ben felhordott befejező réteget jelentő nemesvakolatok is képesek a kisebb páraterhelést kezelni.
Antisztatikus felületének köszönhetően, kevesebb lesz a levegőben a szálló finompor
Allergiások számára is ajánlott, hiszen nincsennek benne mesterséges vegyi adalékok melyek kémiai érzékenységet válthatnak ki
A levegőben lévő Illékony Szerves Vegyületek (VOC-k) és kellemetlen szagok megkötése és semlegesítése
Anyagszükséglet: 2kg / m2

Ajánlott felhordási vastagság: 1,5-2mm. Az egyszerűbb kivitelezés és szebb végeredmény érdekében két rétegben ajánlott felhordani a BIOKAY COLOR nemesvakolatot. Az agyag nemesvakolat felhordható ásványi vakolatokra, mész-cement vakolatokra, gipszes vakolatokra vagy gipszkarton felületre.

A felhordás mind kézzel (rozsdamentes glettvassal), mind glettszóróval lehetséges.

Kiszerelés: 20kg-os vödör. Elérhető 12 válogatott földszínben.

Adatok
Cikkszám
9104
Tömeg
20 kg/db