BIOKAY - Természetes, környezetbarát építőanyagok az egészséges otthonokért

Kérdése van? Hívjon minket! +3670 3639868

E-mail: biobaushop@gmail.com

LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos
LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos
123 395 Ft

LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos

LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos
LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos
LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos
LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos

A vályogrostlap a gipszkarton zöld alternatívája, így az alkalmazási területek is megegyeznek: belső falak, mennyezetek, válaszfalak, függesztett álmennyezetek, tetőterek kiépítéséhez.

 

Egyedi fuvardíjas termék,csak egész raklapos mennyiségben rendelhető, ami 40db / raklap. Figyelem az ár 1 táblára vonatkozik,ami 0,781m2 

gyártó
Lehmorange
123 395 Ft
Részletek

 

A LEHMORANGE zöld, fenntartható és high tech

Aki egészségesen és fenntarthatóan szeretne élni és dolgozni annak most itt egy új lehetősé, az innovatív ökologikus szárazépítészet vályogrostlapokkal.

A vályog, egy olyan természetes építőanyag, melynek rendkívül jó építésbiológiai, épületfizikai és élettani tulajdonságai vannak.  A vályog a modern vegyipari összetevőkből készült építőanyagokkal szemben természetes módón képes szabályozni a relatív páratartalmat és a levegőben lévő károsanyagokat, kellemetlen szagokat is semlegesíti. Nem utolsó szempont, hogy a vályognak rendkívül jó az ökológiai lábnyoma: mind az építőanyag gyártásához felhasznált alacsony energiaigényt tekintve, mind pedig az életciklusa végén történő komposztálhatósága komoly előny a környezetvédelem szempontjából.

Fal –és mennyezetfűtés és hűtés

Az épületfizikailag precízen átgondolt fűtés-hűtéskoncepció segítségével kivételes lakókomfort és fokozottan energiahatékony épületek valósíthatóak meg. Vályogos sugárzófűtés, szálló finompor mentes környezet. Világújdonság: okos fűtés-hűtés vezérlés

Sugárzó fűtés – egészséges építőanyagokkal

A sugárzó fűtési módnál nem a levegőt melegítjük fel, hanem a falfelületet és az előtte elhelyezkedő tárgyakat, melyek így mintegy fűtőtest szolgálnak.

A falfűtés vályogrostlappal kombinálva úgy működik, mint a napsugárzás, amely egyenletesen  és az egész teret felmelegíti.

Elektromos klímavályog vályogrostlap

Energiatakarékos, nagyfelületű falfűtés , gyengeárammal kombinálva. Fal és fűtés egy koncepcióban, melyhez már csak egy konnektor kell és már élvezheti is a kellemes meleget. A vályog fűtőmodulok leginkább az energetikai felújításoknál alkalmazhatóak hatékonyon, ott ahol különleges energetikai koncepciók megvalósítása szükséges: aktívházaknál, autonóm házaknál. A vályogrostlapba beágyazott karbonhálóval kombinált fűtőlappal mindez lehetséges, egyszerű kezelhetőség, kompatibilis a padlófűtéssel és a napenergiát hasznosító rendszerekkel. …és a legjobb, mindegy hogy hol és hogyan  fúr vagy szegel a táblában nem tud semmi  tönkremenni!

Előnyök:

 • Alacsony beruházási költségek, jól kombinálható megújuló energiaforrásokkal: hőszivattyú, napelem
 • Nem kell kazánház, gépészeti tér
 • Nem szükséges hozzá, fűtő, tüzelőanyag raktár
 • Nincs szervizigény
 • Nem igényel vízvezetéket a működéshez
 • Egyenletes hőleadás
 • Jelentős szabadság a belsőépítészek számára (nincs látható fűtőtest)
 • Hatékony védelem a penészedés ellen
 • Gyors szabályozhatóság
 • Jelentős helymegtakarítás, a radiátor elhagyásával
 • Flexibilis felhasználási lehetőség: mind a fűtőlapba történő fúrás, és a lap vágása is lehetséges

Technikai adatok:

A szárazépítészetben megszokott fogadófelületre csavarozva rögzíthető. Az elektromos csatlakozókábel a tábla mögött kerül elhelyezésre. Üzemeltetés: Egyenáram / váltóáram (AC/DC), lehetséges direkt hőszivattyúval történő üzemeltetés is.

Vastagság x Hossz x Szélesség22 mm x 125 cm x 62,5 cm
Táblaméret0,781 m² / tábla
Súly20 kg/m²
Tűzvédelmi osztályba sorolásNem éghető, DIN 4102 T1-3
Anyagsűrűség ρ1300 kg/m³


Egyedi fuvardíjas termék,csak egész raklapos mennyiségben rendelhető, 40 tábla / raklap. Figyelem az ár 1 táblára vonatkozik,ami 0,62m2 

Adatok
Cikkszám
5006